Red Bull Hare Scramble

Nakon izvanrednog završetka na Erzbergrodeu, Alfredo Gomez, Jonny Walker, Graham Jarvis i Andreas Lettenbichler su prograšeni pobednicima 2015 Red Bull Hare Scramble-a.

Vozači su pobedili na dvadeset i prvom, najtežem Erzbergrodeo izdanju do sada. Bili su primorani da ujedine snage kako bi izvukli motocikle iz nove, surove šumske deonice koja nosi ime “Downtown”.

RedBull-HareScramble-2

Mario Roman je uspeo da završi trku par sekundi pre isteka vremena, uprkos povređenom kolenu.

Na nezaboravnoj predstavi drugarstva i sportskog duha, četvorica i Wade Young koji je diskvalifikovan nakon propuštene kontrolne tačke, su ujedinili snage kada su se potpuno zaglavili na usponu. Pomagali su jedan drugome do vrha a potom su vozili poslednjih 15 minuta trke koju su zajedno završili.

Gazda Erzbergrodea Karl Katoch je namerio da ovogodišnji Erzbergrodeo bude daleko izazovniji. Nedavno otkriveni “Downtown” je pretvorio borbu između Gomeza, Jarvisa i Walkera i borbu za opstanak sa nezaboravnim završetkom.

RedBull-HareScramble-3

Nakon što su vozači izašli iz šume i ušli u novu deonicu, Jarvis i Gomez su prošli pored Walkera i njegovog pregrejanog KTMa postavljajući senzacionalan završetak. Međutim, niko nije računao na “Downtown” koji je ubrzo dobio ime “Zeleni Pakao”.

RedBull-HareScramble-4