Pogled na Xross kroz najbolji ugao

Xross Team i GoPro udružuju snage na trećoj Xross trci koja će se održati od 10. do 12. juna na Tari. Sa ponosom najavljujemo da je GoPro, jedan od neizostavnih partnera ekstremnih sportskih dešavanja u svetu, prepoznao potencijal najekstremnije enduro trke u Srbiji, pa ćemo moći da vidimo svu lepotu i težinu hard endura iz neverovatnih uglova.

Od momenta kada su se pojavile 2002. godine, a i sa svakim novim modelom, GoPro kamere revolucionarizuju snimanje ekstremnih sportova. Zahvaljujući tehnologiji koju je razvio, GoPro beleži najbolju akciju, pružajući priliku da se ti sportovi dožive iz uglova iz kojih je to ranije nije bilo moguće. Zato i ne čudi što su ove kamerice postale omiljeni rekvizit brojnih profesionalnih sportista širom sveta koji ni na trening ne idu bez njih. Primena GoPro kamera u hard enduru je praktično neistražena, pa nas posebno raduje što će i Xross trka doprineti tome da se vidi koliki je njihov potencijal u ovom sportu.

Osim što je pripremio vredne nagrade za takmičare, GoPro će tokom trajanja trke na Tari praviti aktivacije za posetioce. Kompanija Comtrade je generalni uvoznik i distributer GoPro kamerica za celu Adriatic regiju.

Photo: Predrag Vučković – Extreme Photographer