Concho Sewing Adv Torbe

Neprestano rastući avanturistički moto sektor trgao je poslednjih godina iz uspavanosti celokupnu industriju, od afirmisanih proizvođača motocikala, poput Honde, sa novim modelom Africa Twin, do proizvođača dodatne opreme, među kojima se pojavilo nekoliko potpuno novih imena, kao kompanija Mosko Moto, koja je za par godina od garažne manufakture došla do snabdevanja BMW Motorrad-a. Ni domaće tržište nije ostalo imuno na globalne trendove, kao ni domaća preduzimljivost. Ipak, dok se ime Alien Metalworks ustalilo pri pominjanju kofera, pri izboru mekog prtljaga kupci bili osuđeni na ustaljene proizvode velikih proizvođača ili na samostalnu izradu.

Radionica Concho Sewing odlučila se da stane na put tome i tržištu ponudi domaće, kvalitetne proizvode. Svoje iskustvo u proizvodnji Airsoft opreme, čiji zahtevi često premašuju izvorne vojne, želeli su da primene i u moto svetu a prve ideje izneli su na jednom forumu, putem koga smo i stupili u kontakt. Činjenica izneta tokom prvog razgovora, da žele da usavrše tehnike izrade i same proizvode pre izlaska na tržište, veoma nas je obradovala a poziv na test jednog prototipa nas je počastvovao. Uz napomenu da prototip nije 100% vodoneporpustan početkom sezone počeli smo druženje sa rol torbom srednje veličine.

concho-2
concho-3

Pored veoma kvalitetnih materijala, ojačanog platna, jakih šavova i originalnih YKK kopči, torbu od konkurencije izdvajaju izuzetno korisne dodatne tačke za kačenje, trake i D otvori, koje obezbeđu da će se jednom vezana torba teško pomeriti sa svog mesta. Veličina idealna za kišno odelo i suvu presvlaku ili manju kamp opremu (kompaktna vreća, porcija, primus, sitne namirinice) osigurala je torbi mesto na motociklu tokom svakog putovanja ove godine a pošto nakon više susreta sa obilnim padavinama nije u sebe pustila ni trunku vode našla je svoje mesto i na kajaku, čuvajući suvim elektroniku, odeću i hranu.

concho-4

Concho Sewing bio je jedan od sponzora poslednje enduro trke ove sezone, Trace Badgers Raška, gde su šampioni kategorija od njih dobili rol torbe i očekujemo utiske takmičara, koji će ih, bez sumnje, testirati u najekstremnijim uslovima i nemamo sumnje da će njihovi utisci biti poput naših, veoma pozitivni. Dok za većinu vozača hladno vreme znači predah od vožnji do dolaska toplijih dana Concho Sewing neumorno radi na testiranju novih modela kako bi sledeću sezonu dočekali spremni sa kompletnom i proverenom ponudom proivoda. Nadamo se da ćemo viđati dosta Concho Sewing proizvoda, kako na našim stranama, tako i na motociklima i motociklistima na drumu.

concho-cover