Termorad-AMSK Čačak uspešan u Svetozar Miletiću

Prenosimo u celini izveštaj Termorad-AMSK Čačak sa trke u Svetozar Miletiću.

Koliko vozači našeg kluba u klasama MX i MXB nisu imali sreće i uspeha na drugoj trci za Otvoreni šampionat Srbije u moto krosu održanoj u Svetozar Miletiću, toliko su vozači u mlađim klasama pokazali da se na njih može računati.
Dušan Rakić je imao debi u klasi MX65 kakav se samo poželeti može, sigurnom vožnjom osvojio je treće mesto, i uz braću Rajević koja su napredovala u odnosu na trku u Horgošu, tek se očekuju rezultati i možemo dosta očekivati u budućnosti. Rakić je imao konstantne krugove što je za početnika odlično. U
U klasi MX1 kapiten ekipe i veteran Vlade Rajević je pored velikih problema sa leđima uspeo da osvoji peto mesto. U klasi MX2 Vladimir Toković je imao problema u subotu sa motorom pa je u nedelju startovao sa motorom koji je pozajmio MK Tanasko Rajić iz Čačka, kojem se ovom prilikom zahvaljujemo ali i pored toga nije uspeo da završi trku.
Iako su rezultati vozača u klasama MXB i MX3 bili slabiji od očekivanog, ekipa je u klasi II u ekipnoj konkurenciji uspela da osvojila treće mesto.
Nemanja Petrić pobednik prošle trke u klasi MXB nije uspeo da se oporavi od povrede koju je zadobio prošle nedelje na treningu i da se plasira bolje od sedmog mesta. U istoj klasi Milan Stojanović je osvojio šesto mesto a u klasi MX3 Dejan Matijević je imao u obe vožnje pad i peh sa motorom pa je uspeo da završi obe trke i osvoji bodove.
Sledeća trka se vozi u čačku, na stazi “Jeljen” u Čačku 21.06.2015.godine.