Zimski otvoreni MX trening – Svetozar Miletić

Družina mala ali odabrana okupila se minulog vikenda na stazi na periferiji Svetozar Miletića, kako bi se što bolje pripremila za predstojeću sezonu u moto kros disciplini. Domaćin Ričard Sagmajster učinio je maksimum napora da se gosti što prijatnije osećaju na stazi u zimskim uslovima, ali i dobrano pomuče.

– Minulog vikenda održan je otvereni trening u Svetozar Miletiću. Stazu namerno nismo ravnali posle trke da bi se što više utrenirali za teške uslove koji će nas sasvim sigurno očekivati tokom sezone. Moji gosti su bili, Đorđević, Antić, Cvetković i Banila. Vozili smo subotu i nedelju po ceo dan. Probali smo da iskoristimo iskustva iz Italije, i mogu reći da nije bilo loše. Cvetković, Đorđević i ja vozili smo isti tempo, obilazili jedni druge. Antić je brži takmičar od nas, tu nema dileme. Ja sam sretan što sam se mogao voziti, čak i obići višestruke šampione Srbije – rekao je domaćin.

Posle napornog dana na stazi, večernje sate takmičari su iskoristili za opuštanje.
– Subotu veče iskoristili smo za wellness, jer je staza bila bas muška. Danas sledi pauza i masaža, sutra sam ponovo na motoru. Što se tiče moje prve trke, to će biti za tri nedelje u Grckoj (Serres), Balkanstvo prventstvo. Želim da naglasim da smo trenirali na peščanoj stazi, što nam jos dodatno otežavalo posao, ali za svakog je sve bilo isto. Probaću moje drugare i fanove što češće da obaveštavam o mojim aktivnostima – dodao je Ričard Sagmajster.

Izvor i foto: Plumrace