Šabanagić i Milenković ponovo na stazi

Retki su oni koji ne pamte duele između Almira Šabanagića i pokojnog Petra Birčanina u klasi 125 SP. Nakon dugogodišnje pauze, Almir je obelodanio da će u 2015. godini voziti u dve klase.
Vlada Kostić, vlasnik kluba “Akademac” sastao se sa Almirom Šabanagićem u Vrnjačkoj Banji, gde su se dogovorili o nastupu Novopazarca u šampionatu Srbije ove sezone.
Almir je pripremio motocikle s kojima će nastupati u klasama 125 SP i 600 Hepening. Kako će se Almir snaći na stazi posle dugogodišnje pauze videćemo već 31. maja u Vršcu.

Ivan-Milenkovic
Nakon lepih vesti koje su stigle iz Novog Pazara, danas su nam stigle lepe vesti i iz Niša. Ivan Milenković, šampion klase 1000 Happening iz 2009. godine vraća se na stazu posle pet godina pauze.
U kratkom telefonskom razgovoru koji smo vodili sa Ivanom, saznali smo da je Yamaha R6 stigla u Niš i da će se ovog puta oprobati u klasi 600 Happening.
“Definitivno je, vraćam se na stazu.” uzbuđeno nam je rekao Ivan. “Yamaha R6 je stigla i čeka se početak sezone u Vršcu. Najbitnije je da nisam ispao iz forme. U novembru sam bio na Seresu i vozio sam vreme 1,26. ”
“Trka u Vršcu će biti pravi test. Imam problem sa bolovima u ruci, ali se nadam da će sve biti u redu i da ću odvesti sezonu kako treba.” – završava Ivan.