Jung Gun – psihologov unikatni BMW

6/5/4 Motors predstavljaju BMW R75/5 koji su sklopili za lokalnog psihologa. BMW je stigao u radionicu pre nekoliko godina, a nije vožen dve decenije. Prvi zadatak im je bio da ga pokrenu. Onda se pojavio psiholog koji je tražio isključivo R75. Imao je nekoliko manjih zahteva ali sve ostalo ostavio članovima 6/5/4 Motors-a. Ideje su stavili na papir i dogovor je bio zapečaćen.

bmw-custom-bike-1

Rasklopili su R75 do poslednjeg šrafa. Remontovali su agregat, prilagodili ventile i ugradili su novo elektronsko paljenje. Stavljen mu je novi akumulator u nakadno napravljeno kućište koje se nalazi ispod zadnje vile.

bmw-custom-bike-3

Napravili su kompletno novi pod ram koji je uži i kraći od fabričkog a ostatak rama je remontovan.

bmw-custom-bike-4

BMW-ovi prekidači su zamenjeni manjim prekidačima koji su sprovedeni kroz  korman. Daytona Velona instrument tabla i Biltwell Inc gripovi unose minimalan i moderan izgled.

bmw-custom-bike-5

Ovaj unikatni BMW komplet je pun pogodak, a boja je ono što ga čini još upečatljivijim. Ram predstavlja mint-tirkiznu kombinaciju boja, a ostatak motora je crn. Rezervoar je ofarban u mat crnu boju, a tu su i nezaobilanzne bele, tanke linije na rezervoaru.

bmw-custom-bike-7