Crutchlow i Miller predstavili LCR Hondu za 2015

CWM LCR Honda vozači Cal Crutchlow i Jack Miller predstavili su svoje trkačke boje tokom prezentacije tima u Londonu.

LCR šema boja predstavlja kombinaciju mnogo manjih brendova i boje iz predhodnih sezona. Ali dodavanjem novog glavng sponzora CWM rezultiralo je veoma drugačijim, poptuno belim izgledom.

lcr prew 2
2015 LCR Honda foto: crash.net

Po prvi put od ulaska u MotoGP 2006. godine, tim Lucia Cecchinella imaće dva vozača, Crutchlow koji će voziti RC213V fabričke klase i novajliju Millera koji će voziti RC213V-RS motocikl otvorene kategorije.

Crutchlow: “Doneo sam odluku da pređem u CWM LCR Honda tim kada sam seo sa Luciom i Anthonyjem (direktor CWM-a) i video strast koju imaju svi uključeni.”

“Znao sam da želim da se vratim u borbu za osvajanje podijuma na redovnoj osnovi, borbi da budem najbolji vozač satelita a zatim pobeđivanju fabričkih momaka. Imao sam dobar kraj 2014. i ubeđen sam da će se to nastaviti i u 2015.”

lcr prew 3
Cal Crutchlow LCR Honda 2015 foto: crash.net

Miller: “Sve je prošlo odlično od kada sam došao u CWM LCR Honda tim, od prvog testa u Valensiji a zatim kroz zimski period kada smo blisko radili zajedno i sve je bilo tako dobro.

“Honda je zver, to je sigurno, ali ja uživam svaki put sve više kada je vozim. Svako ko me je gledao u Moto3 zna da volim da vozim na zadnjem točku, i još više volim sa ovim motociklom. Jedva čekam da sezona počne!”

lcr prew 4
Jack Miller LCR Honda 2015 foto: crash.net

Crutchlow i Miller bili su na 11. i 20. poziciji na prvom Sepang testu. Drugi test u Maleziji održaće se sledeće nedelje.

Stefan Bradl bivši vozač LCR-a, završio je na devetoj poziciji u šampionatu a ove godine voziće za Forward Yamahu.