“Big War Track” spremno čeka takmičare

Vikend pred nama odavno je u kalendarima svih vozača i entuzijasta terenske vožnje rezervisan za jedan nov događaj – trku “Big War Track” u organizaciji Hard Enduro kluba Loznica.

Šestog aprila zatvorena je startna lista a i pre nje popunjeni su smeštajni kapaciteti etno sela “Sunčana Reka”, lokacije događaja.
Dok se i poslednje pripreme za goste i takmičare privode kraju prenosimo jedan važan apel organizatora, za poštovanje sportskog duha:

“Kako bi uspešno završili obeležavanje staze, a održali regularnost takmičenja na visokom nivou, ovim putem obaveštavamo sve učesnike BIG WAR TRACK-a, kao i timove za koje nastupaju, da će svaki vozač koji se u periodu od 09.04.2016 do zvaničnog početka takmičenja 17.04.2016. godine uoči na Gučevu ili okolini trase koja se koristi za takmičenje biti sankcionisan penalom od 3h (tri sata). Takođe, kako trasa prolazi jednim delom kroz naseljeno mesto, lokalno stanovništvo, koje nam je inače izašlo u susret za 16/17 april, pokazuje nezadovoljstvo stalnim prolaskom motocikala kroz njihove parcele, kako bi izbegli dalje neprijatnosti a i takmičenje imalo smisla apelujemo na učesnike da se pridržavaju ovog pravila. Srdačan pozdrav, vaš Hard Enduro Loznica. Vidimo se uskoro.”

Domaćini su, putem svoje Facebook stranice, već pružili detalje takmičarskih trasa.
Za Turist klasu garantovani su prelepi predeli:
hel bwt pt 1

A za klase Hard i Expert najavljeno je da će staza biti klizava, kao i da praćenje obeleženih staza vodi do posebnih izazova:
hel bwt pt 4
hel bwt pt 3
hel bwt pt 2
hel bwt pt 5

I mi ćemo zamoliti sve vozače da poštuju apel organizatora i da svoje umeće pokažu na samom događaju.
Vidimo se u Loznici!