Treći put – Gučevo Challenger 2018!

19. i 20. maja planina Gučevo, Banja Koviljača i klub Hard Enduro Loznica spremno će dočekati takmičare i publiku na svojoj trećoj trci – Gučevo Challenger 2018.

Prvi dan rezervisan je za prolog u samom centru Banje Koviljače, dok će se drugog dana takmičari naći na obroncima Gučeva gde će ih čekati najveći izazov do sada.

Prijave za takmičenje počele su 15. februara, a moguće je prijaviti se u jednoj od četiri kategorije:
A: Klasa namenjena za veoma iskusne u HARD ENDURO disciplini. Klasa koja će od Vas zahtevati visoku fizičku i psihičku spremnost.
B: Namenjena vozačima sa naprednijim iskustvom HARD ENDURO vožnje kao i dobru fizičku psihičku spremnost. Klasa koja nije za početnike kao i vikend vozače koji ne voze ovaj oblik Hard Endura.
Veteran: Klasa namenjena za vozače čija starnosna doba prelazi 40+ godina i koji imaju isto toliko iskustva kao i vozači iz B klase da savladaju ovu trasu.
Tourist: Namenjena učesnicima koji imaju volju za zabavu i uživanje. Trasa sa predviđenim vodičima. Ruta od 60-ak kilometara će obezbediti vrhunsku vožnju, sa mogućnošću upoznavanja naših prelepih terena. Za ovu klasu predviđena je pauza sa ručkom, za sve učesnike. Za one koji budu želeli na dve kratke deonice je predviđena su dva brzinska ispita koji će se bodovati za pobedničko postolje.

Prijavljivanje se vrši putem zvaničnog sajta – www.hardenduro.rs, a organizatori apeluju da zainteresovani koji ne dobiju potvrdu prijave kontaktiraju direktno klub.