Apel Ivice Vugrineca

Martin Vugrinec, koga pamtimo iz domaćeg šampionata, trenutno je najbolje rangirani motociklista sa ovih prostora i takmiči se u Red Bull Rookie Kupu, stepeniku pre Moto 3 Gran Pri kategorije.
Kako su svi nadležni ostali gluvi na njegove uspehe prenosimo u celini apel Martinovog oca, Ivice i želimo im sreću u nastavku događanja.

“Poštovani prijatelji i štovatelji Moto sporta i Martna Vugrinec!
Jako mi je teško obraćati Vam se na način na koji ču to sada uraditi,ali pritisnut situacijom to mi je u ovom trenutku jedino rješenje.
Neću Vam posebno spominjati ni Martinove uspjehe ni tko smo i odakle, ni probleme s kojima se susrećemo:od spavanja na podu aerodroma jer nam iz općepoznatih razloga ne žele izdati unaprijed plaćeni rent-a-car, redovitih preskakanja obroka, neizvjesnosti odlaska na trku sve do zadnjeg trenutka,neplaćenih kućnih računa, nezainteresiranosti nadležnih i ostalih manjih i većih problema koji su već dugo naša svakodnevnica, to Vam”neću” spominjati jer te probleme rješavamo u hodu s osmjehom.
No pojavio se problem koji bez Vaše pomoći ne možemo rješiti. Svi uglavnom pratite što se zbiva sa Martin Vugrinec i radujete se zajedno sa nama i priželjkujete što bolji rezultat, i ja isto, ali samo ja i nekolicina znalaca doista zna s kakvim poteškoćama se Martin Vugrinec – Spidermartin susreće na ovako prestižnom natjecanju, što njegovom rezultatu daje dodatni značaj.
Naime on uči voziti KTM RC 250 R na službenim treninzima i u trci i pada i pvređuje se , jer ne zna voziti motocikl moto3 klase na način da bi mogao konkurirati u Red Bull Rookies Cupu na način kako bi mogao i kako bi svi VI a i Mi to željeli, a ipak je konkurentan i ne žali se, ali ja moram nešto poduzeti da mu se pomogne da mu omogućim da se priprema za trke na način na koji to zaslužuje.
Moram mu nabavit motocikl moto 3 specifikacije, JUČER, već kasnim…
Pomenuti KTM je bezobrazno skup 50 000 eura, rabljenih nema i na to nismo ni pomišljali, našli smo nekoliko Hondi negdje u Španjolskoj, od 10 do 20 000 eura, zavisi od starosti i opreme.
Puno ljudi poznatih i nepoznatih mi se javljalo još dok smo bili u Španjolskoj iz cjele naše regije, sa željom da pomognu. Pokrenute su akcije nezavisne od mene direktno koje podržavam i zahvaljujem se inicijatorima.
U nastavku Vam prilažem broj računa Martinove i moje Moto Udruge Vugrinec Racing Team, koja je legalna i registrirana udruga osnovana krajem prošle godine a u svrhu praćenja Martina na njegovim moto natjecanjima kako bi sve bilo transparentno i po zakonu.
Dakle donacije možete uplaćivati iz Hrvatske i Inozemstva na račun:
Zagrebačka banka d.d.
Moto klub Vugrinec Racing Team
Zagorska 7, 42 220 Novi Marof
OIB: 19913729699
Zastupnik Ivica Vugrinec
Br. računa: IBAN: HR0523600001102458533
SWIFT: ZABAHR2X

Moram citirati Martina: prije ove objave rekao mi je ” tata molim te nemoj prositi, snašel se bum ja nekak i sa Suzukijem”

Ja bih volio da nisam ovo morao napisati, ali nemam drugog rješenja.
Unaprijed Vam se zahvaljujem.
Ivica Vugrinec Vugra!”

vugrinec jerez 15 box [800x600]