Red Bull Desert Wings: Marc Coma

Mark Koma se oduvek fokusirao na jednu trku, Dakar reli. Kao dečak sakupljao je slike vozača sa Dakara i njima ukrašavao zidove svoje sobe.
Njegov napredak je bio oštar, Mark je postao španski junior šampion 1995. godine, svetski šampion u kategoriji ispod 23 godine 1998., treći u španskom šampionatu 2001. godine. Ova dostignuća su dokazala da je Mark dovoljno talentovan i da može da se takmiči na višem nivou.

Dobio je prvu šansu da Dakaru 2002. godine kada je učestvovao kao samostalan vozač. Njegova vožnja je privukla pažnju KTM Works tima koji ga je izababrao za narednu godinu. Mark je bio opasnu blizu ostvarenju svojih snova 2005. godine kada je završio na drugom mestu Dakar relija.
Markov trud se isplatio 2006. godine kada je osvojio prvo mesto na Dakar reliju, što je ponovio i 2008. godine, ovog puta na Dakaru koji se održavao van Afrike.
Mark je ponovo odneo prvo mesto 2011. godine i završio na drugom mestu 2012. godine, 2013. je bio prinuđen da odustane zbog povreda koje je zadobio tokom marokanskog relija. Uprkos tome, vratio se i učestvovao na Rally Dos Sertoes-u na kom je uzeo treće mesto i dokazao da je i dalje jedan od najfinijih vozača u svojoj kategoriji. Mark je od tada odneo još jednu pobedu na Dakaru i postao 2014 FIM World Cross Countries Rally šampion. Siril Depre više ne učestvuje u kategoriji motocikala… Ko je sposoban da pobedi Komu?