Otvorene su prijave za Gučevo Challenger 2019!

Po četvrti put Banja Koviljača i Gučevo ugostiće ljubitelje teške terenske vožnje 20. i 21. aprila na dvodnevnoj trci – Gučevo Challenger 2019.

Nakon uspešnih trka proteklih godina, klub Hard Enduro Loznica vredno radi na novim i većim izazovima za takmičare za ovu godinu.

Trka će se odvijati u tradicionalnom dvodnevnom formatu, gde je prvi dan, 20. april, rezervisan za prolog na ulazu u Banju Koviljaču i kraću vožnju do spomenika na Gučevu, dok je drugi dan rezervisan za preko 60km najizazovnijih staza koje Gučevo može da pruži.

Prijave za takmičenje počele su 11. marta, a moguće je prijaviti se u jednoj od četiri kategorije:
A: Klasa namenjena za veoma iskusne u HARD ENDURO disciplini. Klasa koja će od Vas zahtevati visoku fizičku i psihičku spremnost.
B: Namenjena vozačima sa naprednijim iskustvom HARD ENDURO vožnje kao i dobru fizičku psihičku spremnost. Klasa koja nije za početnike kao i vikend vozače koji ne voze ovaj oblik Hard Endura.
Veteran: Klasa namenjena za vozače čija starnosna doba prelazi 40+ godina i koji imaju isto toliko iskustva kao i vozači iz B klase da savladaju ovu trasu.
Tourist: Namenjena učesnicima koji imaju volju za zabavu i uživanje. Trasa sa predviđenim vodičima. Ruta od 60-ak kilometara će obezbediti vrhunsku vožnju, sa mogućnošću upoznavanja naših prelepih terena. Za ovu klasu predviđena je pauza sa ručkom, za sve učesnike. Za one koji budu želeli na dve kratke deonice je predviđena su dva brzinska ispita koji će se bodovati za pobedničko postolje.

Prijavljivanje se vrši putem zvaničnog sajta – www.hardenduro.rs, a organizatori apeluju da zainteresovani koji ne dobiju potvrdu prijave kontaktiraju direktno klub.

Moto Vesti će, kao i prethodnih godina, pokrivati ovaj odličan događaj.