HJC Marvel kacige

Većina ljudi bi se složila da dobija supermoći kada se popne na motocikl. Korejski proizvođač kaciga, HJC, za takve osobe ima pravu stvar: tri modela inspirisana Marvelovim superherojima.

HJC je dosada otkrio tri modela: The Punisher, Captain America i Iron Man kacige, ali postoji mogućnost da će u budućnosti još modela biti dostupno širom sveta.

HJCMarvelkacige-3

HJCMarvelkacige-4

The Punisher kaciga je od samog početka najbolje izgledala – crna boja i prepoznatljiva lobanja. Ona na tržište dolazi sa unapređenom polikarbonskom kompozitnom školjkom i unapređenom ventilacijom.

HJCMarvelkacige-1

HJCMarvelkacige-2

Iron Man kaciga će posedovati RapidFire sistem za zamenu vizira, HJC One-Touch zaštitu od sunca, kao i dodatni podesivi vizir sa tri nivoa zaštite od suvišnog svetla.

HJCMarvelkacige-5

HJCMarvelkacige-6

Captain America kaciga će biti najjednostavnija – plave boje sa slovom A na čelu i belim krilima sa strane, dok se pozadi nalazi poznati Kapetanov štit.

The Punisher i Captain America modeli su zasnovani na HJC CL-17 kacigama (veličine od XS do 5XL) po ceni od oko 150$, dok će Iron Man (IS-17) model (veličine od XS do 2XL) koštati oko 220€.