Pehari za Srbiju u Grčkoj

Naši vozači vozili su dve trke prvenstva Balkana na stazi Seres u Grčkoj, koja je u subotu donela mnogo problema, ali su u nedelju stigli i pehari.

Na nedeljnoj trci, u klasi 600 SS pobedu je odneo Nenad Stojanović Cvrle, koji je bio čak devet sekundi ispred Georgieva i Bozhinova koji su završili na drugoj i trećoj poziciji. Dalibor Miletić bio je četvrti na pozajmljenom motoru usled kvara na njegovoj Yamahi. Predrag Isidorović završio je trku na šestoj poziciji.

U klasi Formula 600, Milan Lovrić zauzeo je drugu poziciju uz najbrži krug trke. Nemanja Paunović završio je trku na četvrtom mestu, Stevan Dimitrijević na sedmom, a Oleg Medenica na devetom mestu.

Vozači klase Formula 1000 odlučili su da na nedeljnoj trci ne startuju usled promenljivih uslova, odnosno usled kiše koja je bila na polovini staze.

U subotu naši vozači nisu imali sreće, te je Nenad Stojanović nakon pada trku završio na osmoj poziciji, dok su ostali vozači odustali usled padova i kvarova na motociklima.

U klasi Formula 1000, Draženko Tintor je bio šesti, Marko Jelača deveti i Stefan Radonić 12 a Saša Nešić 21. Paunović je bio šesti u klasi Formula 600, Stevan Dimitrijević deveti, a Oleg Medenica je trku završio na 12. poziciji. Milan Lovrić je usled izletanja odustao od trke. Miloš Mijailović bio je deseti u klasi 1000 SS.