Yoshimura Suzuki GSX-R1000 ograničena serija

Yoshimura R&D of America je dugo bila snažna u aftermarket svetu sa dobrim razlgom. Američki zastupnik Yoshimure je izgradio ime proizvodnjom delova za motocikle još od 1971., a njihova uspešna trkačka istorija je poznata širom sveta. Čak, šta više nije moguće zamisliti profesionalno trkanje, a da vam na pamet ne padne brend Yoshimura.

YoshimuraSuzuki-2

Suzuki i Yoshimura su izgradili snažno partnerstvo koje se veoma isplatilo a to se i vidi kroz pobede na trkama/šampionatima kao i kroz prodaju. To partnerstvo se ogleda u još jednoj odličnoj saradnji a to je Yoshimura Suzuki GSX-R1000 ograničena serija motocikala kojom su oduševljeni i kupci i prodavci koji prepoznaju unikatne kombinacije performansi.

YoshimuraSuzuki-3

Suzuki je obučen u sjajno crno zlatno odelo i opremljen je zlatnim eloksiranim crash padovima, tegićima, čepom filtera ulja, trkačkim štenderom i štitnicima agregata.

Yoshimura GSX-R1000 će se prodavati isključivo kod određenih Suzukijevih distributera, a vlasnik dobija garanciju na Suzuki i Yoshimura delove koja traje godinu dana.

Yoshimura Signature serija izduva koja se nalazi na motociklu je potpnuno u skladu sa EPA/CARB standardima. To znači da je izduv prošao sve testove za buku.

YoshimuraSuzuki-5

Specifikacija:

Cena 18,995$
Agregat 999ccm, vodeno hlađenje, 4t
Prenos 6 brzina
Snaga 151,5ks na 11,600 rpm
Ram Aluminium twin-spar
Prednje kočnice Dual Brembo, 310mm diskovi
Zadnje kočnice Nissin, 220mm disk
Visina sedišta 81cm
Rezervoar 17l
Težina 190/200kg rezervoar pun/prazan
Proizvodnja 45 primeraka