MotoPassion 2016 – Beograd 17-23. mart

Najznačajniji događaj moto industrije u Srbiji, međunarodni sajam motocikalal MotoPassion, ove godine biće održan od 17. do 23. marta 2016. godine na Beogradskom sajmu.

Na 10. po redu sajmu motocikala, čiji je domaćin Beogradski sajam, kao i svih predhodnih godina očekuje se prisustvo svih vodećih moto brendova koji posluju na srpskom tržištu. To će omogućiti svim ljubiteljima motocikala da se upoznaju i uživo vide sve najnovije modela motora na jednom mestu.

Pored najnovijih modela motora i skutera posetioce očekuje i bogata ponuda moto opreme, koja svake godine zauzima značajno mesto na izložbenom prostoru Beogradskog sajama.

Najnoviji modeli kaciga, jakni, pantalona, obuće, samo su deo onoga što očekuje posetioce sajma kojima je ovo jedinstvena prilika da na jednom mestu biraju i kupuju po sajamskim cenama.

Program moto guma će ove godine predstaviti svi vodeći svetski proizvođači, tako da je ovo prilika da na vreme obezbedite sebi gume za predstojeću sezovu.

U istom ovom periodu Od 17. do 23. marta, zajedno sa Međunarodnim sajmom motocikala MOTOPASSION, u halama 1, 2, 3, 4 i 5 održaće se međunarodni sajam automobila DDOR CAR SHOW. Spoj ove dve manifestacije predstavlja najreprezentativniji regionalni događaj u sektoru auto i moto industrije.

Izvor: moto-berza.com