KTM ocenio Dunlop kao dobavljača A+

PR saopštenje – Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o.

KTM, jedan od vodećih proizvođača motora, ocenio je Dunlop kao dobavljača A+ i dodelio mu nagradu nazvanu KTM Supplier Quality Excellence Award 2014.

Dunlop je zaslužio nagradu svojom besprekornom isporukom pneumatika za motocikle u prošloj godini, a ovo priznanje istovremeno predstavlja i potvrdu vrhunskog kvaliteta kako Dunlopovih pneumatika za motocikle, tako i njegovih usluga.

Austrijski proizvođač motora, koji trenutno ima najbrži rast na svetu, izabrao je Dunlop i za dobavljača prve opreme za mnoge svoje modele. Tako će motori različitih kategorija, kao što su motokros, enduro i naked, u modelima za 2016. godinu biti lansirani na tržište opremljeni Dunlopovim pneumaticima.

Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o. je jedan od vodećih proizvođača pneumatika u jugoistočnoj Evropi koji je od 2004. godine u stopostotnom vlasništvu firme Goodyear Dunlop Tires Europe B. V. Društvo Goodyear Dunlop Sava Tires, koje je 2015. godine drugi put uzastopce dobilo nezavisni certifikat Top Employer i ima oko 1.400 zaposlenih.