GS kamp po prvi put u Srbiji

Vlasnike i ljubitelje GS motocikala 28. i 29. septembra očekuje prava poslastica – prvi GS kamp u Srbiji.

Po ugledu na svetske GS kamp događaje, Station 2X4 organizuje turnir i trening na Offroad poligonu Nomad u Bubanj Potoku namenjen GS motociklima zapremine 650ccm i više, kao i svim terenskim motociklima zapremine 1000ccm i više.

 Međunarodni turnir GS Trophy – nije klasična trka. Ovde je glavni timski duh, druženje istomišljenika i potraga za avanturom. Ovde nema suparnika. GS Camp, kao trening i priprema za GS Trophy je avantura koju nikada nećete zaboraviti.

Iako GS kamp nije trka, za sve vozače obavezna je zaštitna oprema koja podrazumeva: zaštitne rukavice, kacigu, off-road čizme, zaštitu za laktove i leđa. Dozvoljeno je korišćenje odela sa integrisanom zaštitom za leđa, laktove i kolena.

Učesnike nakon obaveznog zagrevanja i istezanja očekuju brojni izazovi koje će savladavati pojedinačno i grupno, uz stalan nadzor, podršku i pomoć zvaničnih instruktora. Neki od izazova su: sektor rasutog peska i gline, vodena prepreka, most od panjeva, kretanje sa okretanjem u ograničenom prostoru, klackalica, kolotrag, greda sa zaokretom i vožnja na štopericu po unapred određenoj ruti.

Kako izgleda jedan GS kamp možete pogledati na sledećem snimku:

U okviru kampa oranizovana je i servisna zona, opremljena je alatima i tehničkim specijalistima Station 2×4 koji imaju višegodišnje iskustvo u održavanju i upravljanju motociklima serije GS.

Prijave, kao i više informacija vezanih za GS kamp Srbija možete dobiti na e-mail: service@2x4station.com i na broj telefona +381621579434.

Satnica kampa je sledeća