Gasi se Gas Gas

Odeljenje za odnose sa javnošću čuvene španske fabrike trajal i enduro motocikala izdalo je juče sledeću objavu:

Drage mušterije, partneri i prijatelji,

obaveštavamo vas o novostima o trenutnom stanju kompanije.
Kao što znate u proteklih par meseci kompanija je prošla kroz brojne pravne procese kako bi preraspodelila dugovanja i nastavila sa proizvodnjom. Uprkos valjanim naporima dogovor nije postignut i započet je proces gašenja kompanije Gas Gas Motos SA. Svi zaposleni u rukovodstvu daju sve od sebe da se potrebna papirologija za prodaju fabrike što brže prikupi i tekući poslovi što pre završe. Cilj prodaje je da omogući ponovno pokretanje Gas Gas Motos fabrike tako da se nastavi proizvodnja i trajal i enduro motocikala i obezbedi stabilno i dugoročno poslovanje kompanije. Tokom prodaje daćemo sve od sebe da održimo nivo usluge u okvirima rezervnih delova i usluga nakon kupovine, kako naše mušterije ne bi ispaštale u toku ovog perioda.
Iz Gas Gas-a najiskrenije se zahvaljujemo na vašoj podršci u proteklim mesecima i želimo da prenesemo našu sigurnost o izvodljivosti zadovoljavajućih rezultata tokom prodaje proizvodnih jedinica.

Svako dobro,
GAS GAS MOTOS SA

Nakon što je Marzocchi, proizvođač ogibljenja i snabdevač Gas Gas-a, bio primoran da zatvori kapije ista sudbina snašla je i poznatu špansku fabriku.
Nadamo se da će Gas Gas uspeti da pronađe put iz finansijskih problema i nastaviti sa proizvodnjom vrhunskih terenskih motocikala.