ContiSportAttack 3 – Nov sportski pneumatik

Sport Attack 2 poznat je Continentalov pneumatik visokih perfomansi namenjen uličnoj upotrebi. Retko ko od konkurencije je mogao da se pohvali tako brzim zagrevanjem i obiljem prijanjanja u svim uslovima, osobinama koje su krunisane činjenicom da je BMW na svoj novi S1000RR 2012. godine kao prvu ugradnju stavljao upravo Sport Attack 2.

Odlične sportske osobine imale su svoju cenu, Sport Attack 2 važio je za gumu koja ne traje dugo a nakon određene mere istrošenosti perfomanse na mokroj podlozi blago su opadale. Continental ništa nije prepustio slučaju i sada je u ponudi novi Sport Attack 3. Zadržavši odlične osobine prethodnog modela: brzo zagrevanje, lako upravljanje, odličan povraćaj informacija i prijanjanje po suvom; na Sport Attack 3 značajno su unapređene jedine zamerke prethodniku: dugotrajnost i prijanjanje po mokrom.

contisportattack3 2

Na dijagramu su narandžastom bojom obeležene osobine Sport Attack 3 a sivom Sport Attack 2 pneumatika.
Continental je u svoj novi proizvod uneo najnovije tehnologije, silikatne mešavine gume sa MultiGrip tehnologijom radi poboljšanja prijanjanj i dugotrajnosti, kao i Grip Limit Feedback za poboljšanje osećaja u vožnji. Sport Attack 3 proizvodi se u svim uobičajenim sportskim dimenzijama a ovlašćeni uvoznik COntinentala u Srbiji je firma Motobox iz Novog Sada.

contisportattack3 3